Relatiecoaching


Een relatie hebben is niet altijd eenvoudig. Soms leef je langs elkaar heen, begrijp je elkaar niet of juist te goed en ben je maar gestopt te communiceren. Soms heb je eenvoudigweg geen tijd voor elkaar of maak je geen tijd meer voor elkaar. De verschillende manier van ontwikkelen kan voor verwijdering zorgen. Of jullie behoeftes en verlangens liggen ver uiteen. Er kan veel mis gaan terwijl je nog wel van elkaar houdt en juist graag verbinding wilt ervaren.


Staan jullie op een punt dat jullie er samen even niet meer uit komen? Is de liefde niet weg, maar niet meer voelbaar? Misschien kan het dan uitkomst bieden er eens met z’n drieën naar te kijken. Soms ziet een buitenstaander meer dan jullie zelf. Zijn de patronen waarop jullie met elkaar omgaan al zo vast, dat ze jullie niet eens meer opvallen.


In een veilige omgeving praten over wat je dwars zit, of wat je er thuis moeilijk uit krijgt kan veel verheldering geven. Ik zal jullie beiden de ruimte geven om jullie visie op de relatie te geven. Ik zal jullie daarover bevragen en ik stel vragen over je rol in de relatie en de wensen die je hebt. Misschien zijn er ook individuele gesprekken voor nodig. Het uiteindelijke doel is dat jullie allebei weer genoeg handvatten hebben om samen liefdevoller en meer ontspannen verder te gaan.