Voordat het coachen begint hebben we een korte kennismaking om te kijken of het klikt. Dit kan via de telefoon of persoonlijk bij mij thuis. We praten dan wat en je zal snel genoeg merken of ik wel of geen goede coach voor jou kan zijn. Daarna beslis je of je met me in zee wil gaan. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.


Tijdens het intakegesprek achterhalen we het onderwerp waar we aan gaan werken. Samen stellen we een doel op, zodat we weten waar je naartoe wilt werken. In de loop van de gesprekken kunnen er eventueel andere doelen bij komen. Als je er tijdens dit gesprek achter komt dat dit toch niet bij jou past, is het hierna klaar. Wil je wel met me door, dan maken we afspraken hoe we de coaching vorm gaan geven, stuur ik je een opdrachtbevestiging en gaat het traject beginnen.


Door mijn gerichte vragen te beantwoorden, krijg je een ander perspectief. Je komt er achter dat je tal van mogelijkheden in jezelf hebt. Door middel van praktische oefeningen krijg je handvatten om daadwerkelijk iets te veranderen. In je gedachten en in je gedrag. De coaching zal sneller effect hebben als je thuis met de oefeningen aan de slag gaat.


Zoals de naam aangeeft zijn er TAL van mogelijkheden. Waar jij op dit moment vooral onmogelijkheden ziet, zoeken we samen naar een manier waarop je juist weer kansen ontdekt. Voor jezelf, je talenten en de mogelijkheden in het leven.


Afhankelijk van de situatie pas ik verschillende methodieken/vormen van coaching toe. Voor de een is oplossingsgericht werken een zinnig instrument, bij een ander is bijvoorbeeld mindfulness effectiever.


Ik heb jarenlange ervaring in het coachen van jongeren en volwassenen. Ik ben in de leer geweest bij Martie Slooter van de Martie Slooter Academie. Zij is een gewaardeerd docentcoach in de onderwijswereld. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot relatiecoach.